Nieuws 

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? 

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief!

PaperWise "Wise with waste"

 

Een milieuvriendelijk en duurzaam papier van 100% landbouwafval.

Wij maken er enveloppen en light packaging producten van!

 

Lees er hier alles over.

Zet je verpakking in voor een persoonlijke relatie!

 

Het is voor alle ondernemers, en marketeers voorop, de pot met goud aan het einde van de regenboog; klantdata. Immers, hoe meer we weten van onze klanten, des te sneller hebben we het idee dat we die klant kennen en in kunnen spelen op zijn gedrag. Maar het is een lange weg van het beheren van je klantgegevens tot een echt persoonlijke relatie met die klant. En je verpakking kan daar een hele grote rol in spelen.

Lees meer:

Enveloppen niet meer van deze tijd?

 

uit recente onderzoeken blijkt juist het tegendeel! Papier en print blijken het meest effectieve communicatiemiddel van deze tijd.

Lees er hier alles over.

Unieke modellenservice

 

U vraagt zich wel eens af; hoe overtuig ik mijn klant bij maatwerk producten dat de juiste toepassing is aangeboden? Lees meer hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Verpakking in de marketingmix - van kostenpost naar opbrengstenmodel

 

Voor veel webwinkeliers, en dan vooral de beginnende, is de marketingwaarde van hun verpakking nihil. De verpakking heeft louter een functionele waarde voor het verzenden van hun producten, bedoeld om de bestelling tegen zo laag mogelijke kosten bij de klant te krijgen. En dat is jammer, ...... lees meer