PaperWise "Wise with waste" 

 

PaperWise is papier en karton van A-kwaliteit, gemaakt van landbouwafval (bladeren en stengels) met 100% groene energie.

Uit landbouwafval, ook wel agrarisch restmateriaal genoemd, wordt cellulose gewonnen, wat de belangrijkste grondstof is voor papier.

Met veel aandacht voor mens en milieu verwerkt PaperWise deze cellulose tot hoogwaardig, milieuvriendelijk papier en karton.

De filosofie van Keiren is als er papier en karton te verkrijgen is, wij er enveloppen en light packaging producten van kunnen maken. Samen met onze collega's van Vlaar hebben we diverse testen uitgevoerd. Dit heeft geresulteerd in testmodellen voor huisstijl- en correspondentie enveloppen. Ook in het light packaging segment zijn er kartonnen verzendoplossingen geproduceerd tot zelfs 345 g/m2.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze unieke modellen, vraag dan een modellenpakketje op onderaan deze pagina. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Milieuvoordeel door milieuvriendelijk papier 

Wise With Waste, dat is de visie van PaperWise. Waarom landbouwafval verbranden, terwijl het verwerkt kan worden tot een perfecte grondstof voor papier?

Met veel aandacht voor mens en milieu verwerkt PaperWise deze cellulose tot hoogwaardig, milieuvriendelijk papier en karton. Door voor PaperWise te kiezen, kiest u er voor om agrarisch restmateriaal een 2e leven te geven voor de productie van milieuvriendelijk papier en karton. Door gebruik te maken van agrarisch restmateriaal, komen nu van dezelfde landbouwgrond en zelfs van hetzelfde gewas twee producten: voedsel én grondstof voor papier.

De grondstof komt ruim veertig keer zo snel beschikbaar en de opbrengst per hectare is bijna 1,5 keer zo hoog. Bovendien is het productieproces van PaperWise CO2 neutraal.

 

De keuze is dus eenvoudig: wie kwaliteit wil combineren met duurzaam leven en ondernemen, kiest voortaan voor kwalitatief, milieuvriendelijk papier en (vouw)karton van PaperWise. Voor meer informatie; www.paperwise.eu