Sgoolfotografie 

Onze klant Sgoolfotografie wilde hun identiteit ook op hun verzendverpakkingen terug laten komen. Verzendverpakkingen die rechtstreeks naar de consumenten verstuurd worden. Hiermee creëer je een klantbeleving tot en met de laatste details.

Product: Booklop met zelfklevende strip- en tearstrip

Klant: Sgoolfotografie

Credits: Ontwerp Sgoolfotografie

 

In een eerste brainstormsessie hebben we aan de hand van de bestaande verzendenveloppen, aangevuld met onze ideeën, gekozen voor een drietal enveloppen. 1 formaat bordrugenveloppen en 2 formaten Booklop kartonnen enveloppen.

Het concept van de Booklop enveloppen is voor ons niet nieuw, maar door de mooie vormgeving wel weer een uniek product. De bestelde "sgoolfoto's" vallen echt als een cadeautje op de deurmat en zorgen voor een unieke klantbeleving; "Yeah, ze zijn binnen"

 

De Booklop envelop wordt geproduceerd uit een stevige duplex kwaliteit. De buitenzijde is volledig bedrukt in Full Colour. Uiteraard is de klep voorzien van zowel een hechtstrip als een tearstrip. De tearstrip is in dit product onmisbaar. De consument kan de envelop eenvoudig openen zonder de foto's te beschadigen.

Klantreactie: Aangezien we sterk van mening zijn dat het hele traject, vanaf het eerste contact met scholen, tot aan de levering van de foto's en het contact met onze servicedesk, qua tone of voice op elkaar aan moeten sluiten, stonden 'branded enveloppen' al heel lang op ons verlanglijstje.

 

Met Sgoolfotografie.nl willen we ons binnen de branche onderscheiden door een wat uitdagender aanpak en daar hoort naar onze mening een opvallende enveloppe bij. Diverse gesprekken met Keiren en goede input van onze vormgever, hebben geleid tot een verpakking die écht knalt! Voor die klanten die vragen hebben over de geleverde foto's, verwijzen we vanaf de enveloppe naar het adres van onze servicedesk.

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van deze case?

Neem contact op met de binnendienst of de Commercieel Manager Edsko Boer.

Klik op onderstaande contactbutton voor de gegevens.

Contact