BookLop 

De Booklop is gemaakt volgens een vernuftig ontwerp. Door de toepassing van extra rillijnen ontstaat een buffer van lucht, die voor de bescherming zorgt tijdens verzending van uw brievenbuspost. Dat maakt de Booklop ideaal om poststukken vanaf een dikte van 10 mm tot 25 mm te verzenden.

 

De Booklop is te gebruiken als postverpakking voor zwaardere boeken of brochures, luxe drukwerk en jaarverslagen. Daarnaast is de booklop inzetbaar in opvallende direct mailcampagnes.

De Booklop is standaard uit voorraad verkrijgbaar in 450 grams extra zwaar wit gedekt grijsbord (FSC-keurmerk). De booklop is leverbaar in vier formaten van 250x176 mm tot en met 455x320 mm.

Deze envelop is voorzien van een sterke zelfklevende hechtstrip. De Tearstrip zorgt ervoor dat de ontvanger de Booklop eenvoudig kan openen.

 

De stevige kartonnen envelop is uitgevoerd met de opening aan de lange zijde, dat maakt snel en handig inpakken mogelijk.

 

Het is mogelijk de booklop te bedrukken met uw logo. Het materiaal is zeer goed te bedrukken. Bij de productie van maatwerk is het zelfs mogelijk om tot 550 grams karton te gebruiken.

 

Keiren heeft alle productiefaciliteiten in huis om deze enveloppen geheel op maat voor u te maken.

Wilt u meer informatie over een Booklop?

Neem contact op met de binnendienst of de Commercieel Manager Edsko Boer.

Klik op onderstaande contactbutton voor de gegevens.

Contact