Rabobank 

Product: Boxlop met venster en zelfklevende strip en tearstrip

Klant: Rabobank

Credits: Ontwerp Rabobank

 

De Boxlop envelop is gemaakt van stevig 350 grams duplex karton en voorzien van een venster voor een gepersonaliseerde brief. De klep is voorzien van een hechtstrip voor het eenvoudig en snel postklaar maken en een tearstrip waarmee de ontvanger het pakketje gemakkelijk opent. De envelop is tevens voorzien van een tempex interieur met twee gaten zodat de te verzenden inhoud optimale bescherming geniet.

 

Deze Direct Mail wordt gebruikt om startende ondernemers te verwelkomen en te ondersteunen in het ondernemerschap. In het mailpack zit een gepersonaliseerde uitnodiging voor een bijeenkomst voor de startende ondernemer.

 

De envelop is full-colour bedrukt en uitgevoerd in twee versies.

Klantreactie:

We zochten een brievenbus verzendverpakking dat een goede bescherming biedt, zodat de materialen niet stuk gaan bij de verzending.

Daarnaast moest de verpakking eruit zien als een cadeau. Wij willen de startende ondernemers een vrolijk pakket opsturen. De gebruiksvriendelijkheid van de verpakking was ook erg belangrijk. De postkamer moet dit tussendoor doen en we willen dat het makkelijk te verpakken is. Door het interieur in de envelop te duwen vouwt de bodem van zelf uit. Erg handig en snel. We krijgen alleen maar leuke reactie op onze pakketjes.

Vraag voor meer inspirerende voorbeelden hieronder onze GRATIS ideeĆ«nbox aan. 

Ideeƫnbox

Wilt u meer informatie over een Boxlop?

Neem contact op met de binnendienst of de Commercieel Manager Edsko Boer.

Klik op onderstaande contactbutton voor de gegevens.

Contact