Stdesign 

Product: Notarisenvelop met venster

Klant: Stdesign Concept + Creatie – www.stdesign.nl

Credits: Ontwerp Stein van der Valk

 

Deze notarisenvelop is gemaakt van 120 grams wit bankpost FSC papier. Door een A4 brief over de lange zijde te vouwen in plaats van over de korte zijde creëer je heel eenvoudig een opvallend postformaat. Doordat deze enveloppen handmatig ingestoken worden is de klep voorzien van een zelfklevende hechtstrip.

 

De enveloppen zijn voorzien van een adresvenster, zodat de geprinte adresgegevens op de brief goed leesbaar zijn. Daarin is het belangrijk dat de grootte- en de positie van het venster goed afgestemd worden op de locatie van het adres op het briefpapier.

 

Het unieke ontwerp dat voor deze enveloppen is toegepast, is in de praktijk alleen toepasbaar bij een paswerkproductie. Het ontwerp is dusdanig specifiek dat een minimale afwijking al niet fraai oogt. Doordat wij de mogelijkheid hebben om zonder de gebruikelijke productietoleranties van +/- 1a2mm te produceren resulteert dit in een perfect eindresultaat.

 

De bedrukking is uitgevoerd in twee kleuren (zwart & magenta).

Klantreactie:

Zelfs tussen de stapel post van de ontvanger willen wij als ontwerpstudio opvallen! En als de brief uit de envelop gehaald wordt, begroeten wij hen graag met ‘Hallo,’.

Mooie dingen maken is ons motto en natuurlijk willen wij als ontwerpers ‘geen’ concessies doen aan het ontwerp. Hoe ingewikkeld het ontwerp ook is, Keiren produceert het ‘gewoon’! Door het paswerk dat zij bieden wordt elk detail tot in de puntjes op papier gezet. Bij Keiren zijn concessies doen dus niet nodig.

 

Dit is de reden dat wij voor deze leverancier gekozen hebben. Een strak eindresultaat dat opvalt!

Vraag voor meer inspirerende voorbeelden hieronder onze GRATIS ideeënbox aan. 

Ideeënbox

Wilt u meer informatie over notarisenveloppen?

Neem contact op met de binnendienst of de Commercieel Manager Edsko Boer.

Klik op onderstaande contactbutton voor de gegevens.

Contact