Aldipress 

Product: Monsterzakenvelop

Klant: B.V. Aldipress

Credits: Ontwerp Frank Zwaal – Conceptafdeling

 

Klantvraag:

We willen graag een cadeauverpakking ontwikkelen voor tijdschriften, in envelopachtige vorm met opdruk. Wellicht kan hiermee rekening gehouden worden met het formaat van de tijdschriften.

Deze monsterzakenvelop is gemaakt van 170 grams wit kraft FSC papier. Dit is het zwaarste gramsgewicht dat wij machinaal kunnen verwerken. Deze stevigheid is gekozen, zodat er meerdere tijdschriften goed beschermd in verpakt konden worden.

 

Het formaat is ruim A4, zodat alle gangbare tijdschriften er gemakkelijk in kunnen.

De klep is voorzien van een zelfklevende hechtstrip. De consument kan de envelop eenvoudig sluiten en als cadeauverpakking gebruiken.

Het unieke ontwerp voor deze enveloppen zorgt voor een mooi geheel met de bijpassende displays. Het geheel heeft een opvallend karakter in het schap bij de supermarkten. Op de achterzijde bevindt zich een barcode die gescand wordt bij de kassa’s.

De bedrukking is uitgevoerd in twee kleuren (zwart & PMS 021).

Reactie van de klant: 

"Tijdschriften zijn een leuk cadeau om te geven en te krijgen. Daarom zochten we een mooie cadeauverpakking voor een tijdschriften promotie bij een foodretailer.

Een universele verpakking, die een brede doelgroep aanspreekt en opvalt op de winkelvloer. Samen met Keiren hebben we gekeken naar het meest geschikte type verpakking en zijn we uitgekomen bij de monsterenvelop. In combinatie met het vrolijke ontwerp is het een mooie, simpele, verpakking geworden, van goede kwaliteit zodat zelfs zware tijdschriften mooi ingepakt kunnen worden.

Door de goede samenwerking met Keiren kwam het ontwerp voor de verpakking optimaal tot z’n recht.

Vanuit de consument en klant hebben we zeer positieve reacties ontvangen, de verpakking heeft bijgedragen aan het succes van de promotie."

Wilt u meer informatie over monsterzakenveloppen als cadeauverpakking?

Neem contact op met de binnendienst of de Commercieel Manager Edsko Boer.

Klik op onderstaande contactbutton voor de gegevens.

Contact

Vraag voor meer inspirerende voorbeelden hieronder onze GRATIS ideeënbox aan. 

Ideeënbox